Kitakarítottam a kutya helyét és most nem megy bele. Mit tegyek?
Megjegyzem, nem először fordul elő a takarítás, tehát nem érhette sokkhatásként.
Rendszeresen takarítom a kosarát, zuhannyal kicsapatom belőle a port, szőröket, pillanatok alatt megszárad a napon.
Van téli-nyári "ágyneműje", amiket cserélgetek és mosok, úgy 2-3 hetente. A kutyám nyírva van és 3-4 havonta fürdetve.
(Úgy tudom, sűrűbben káros)
Most is 3 napja kitakarítottam, kimostam és nem megy bele azóta, hanem mellette a földön fekszik, a hideg kövön.
Ugyanazt a mosószert és öblítőt használom amit évek óta, igaz ezeket most legutóbb Ausztriából hoztam, nem itt vettem és intenzívebbnek érzem az illatát.
Talán ez lenne az oka?
Igen.
A kutyák szaglása sokkal, sokkal fejlettebb az emberekénél. Ha te intenzívebbnek érzed az illatot, képzelheted hogy a kutyád orrát mekkora szagözön éri.
Köszönöm szépen, hogy időt szakítottatok a válaszra, mindegyik hasznos!:)
Közben eszembe jutott, hogy a napokban álmában bepisilt, hatalmas foltot hagyva az ágyneműjén, amit borzalmasan szégyellt, pedig egy szót sem szóltam, csak kitakarítottam az ágyát.
13 éves pumi, horkol, talán a cukra is ingadozik (én cukorbeteg vagyok és úgy tűnnek a tünetek) de ezt a labor nem igazolta, mindenesetre diétásan van étkeztetve, az sosem árt.
Sajnálom szegényt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!