Mit csináljak, hogy a kutya ne kergesse a macsákat?
Nem sokat tehetsz, ez főként a macskán múlik :), nekem két macskám is volt, aki tudta mi a dörgés és tudta, ha be akar kerülni a körbe, a házba, akkor behódol a kutyámnak :) Nem futott el, ott maradt elfeküdt teljes nyugalommal nem is kergette és együtt aludtak, együtt sétáltunk kutya, macska együtt :) Pedig a kutyám 7-8 éves volt, amikor ide kerültek. A jelenlegi macskám elfut, próbáltam oda hívni, hogy hagyja hogy a kutyám megszagolja( ő is csak játszani szeretne) ennél többre nem volt képes a macska.
[link] :D
Köszönöm!!!:D Nagyon, nagyon hiányoznak! Imádtam őket! A képen lévő kutyusom 15 évesen "ment el" 2014-ben, a cicám pedig előtte pár évvel.
Úgy örülnék, ha a mostani kutyámnak is lenne ilyen jó fej cicabarátja.
Összeszoknak majd.
Különben nekünk is két vörös macskánk van és egy fekete kutya :D Együtt alszanak, puszilgatják egymást, bújnak egymáshoz.
Viszont az idegen macskákat továbbra is utálja, és elkergeti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!