Milyen kutya legyen? Melyik viseli el ezt a napirendet?
Kicsit zsúfoltak a napjaim, de már hiányzik egy kutya az életemből. Eddig csak kistestű keverékem volt, most inkább nagytestűt akarok.
Dolgozom iskola mellett, az óráim változóan vannak. Van, hogy 8-2-ig, van , hogy 1-8ig. Ha korán végzek akkor dolgozom van, hogy fél8-ig, van, hogy 10-ig
A kutya inkább kinti lenne,mikor kicsi akkor bent, télen is ha -20 fok lenne akkor bent.
Napi egy séta reggel vagy este. Meg játék (mondjuk az előző kutyám nem szeretett játszani kb 1 éves kora után, inkább csak jött utánam ha kint tettem-vettem és kunyizott simogatást :) )
Labradoron gondolgodom, a bátyám keresztanyjánál most születtek kicsik, szeptember elején lehet elhozni őket, így a kutyáért fizetnem sem kéne.
A labi jó lenne?
Napi egy?! séta? Hát, leginkább plüss. Kettö-három a MINIMUM, vagy szétszedi jobb esetben csak a kertet.
Mellette kutyasuli. Ha nem tudsz minöségi idöt vele lenni és kiszolgálni az igényeit, ne akarj kutyát.
5-ös
Nem tudom neked milyen neveletlen kutyád van, de mi az összes kutyánkat napi 1x este sétáltatjuk és nem szednek szét semmit. Ez a séta kb 1-1,5 órás. Megnézném aki 8-4 ig dolgozik és van 1-2-3 gyereke, plusz főz, háztartást vezet, tanul a gyerekekkel, kertészkedik vagy csak egyszerűen fáradt az egész nap után az hogy és egyáltalán MIKOR sétáltat 3x?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!