Minden labrador ennyire falánk?
Van egy kis labrador kutyusom: Nils. 11 hetes, egy hónapja hoztuk haza a tenyésztőtől. Naponta 5x etetem, még egy hétig, utána 3 hónapos korától átállunk a 4x-i étkezésre. De az a baj(vagy nem tudom, hogy baj-e), hogy nagyon falánk. Leteszem elé az ételét(reggel és este Pedigree kutyatápot kap, délben Pedigree konzervet tízóraira és uzsira vmi tejterméket vagy a mi kajánkból kap) és egyből ráveti magát és rágás nélkül tömi magába, míg a végén tisztára és csillogóvá nyalja a tányérját:D Utána meg kifekszik és úgy néz ki, mint egy víziló:D
Szóval a kérdés, hogy minden labrador ilyen? Felnőttként is ilyen lesz? És ez baj? Le lehet szoktatni erről vhogy?
Köszi előre is a válaszokat:)
Volt egy Labradorunk, 15 evig elt. Pont ugyan ilyen volt. Ameddig kaja volt elotte addig habzsolt, neha majdnem belefulladt. Ez meg egeszen idos koraban is igy volt.
Az egyetlen amire figyelj, hogy ne hagyd elhizni!
Egészséges kutyakölyök mindig éhen akar halni. A gazda dolga szabályozni, mennyit ehet ahhoz, hogy ne hízzon vágómalaccá. Felesleges napi 5x, aztán 4x etetni. Napi 3 etetés a megfelelő adaggal kb 6 hónaposig.
Ezzel a vegyes étrenddel milyen székletet produkál a kutyád? Mert kb malac szintet eteted.
#1:Köszi, figyelek rá, nem kap sokat, csak amennyit szabad neki adni, de bármennyit kap, mindig így fal.
Többiek, nem szar a Pedigree, nem is értem honnan veszitek, a tenyésztő és az állatorvos is mondta, hogy jó táp. És miből gondolod, hogy úgy etetem, mint egy malacot? Azért mert változatosan etetem? Mert az allatorvos is megmondta, hogy egy kutya, főlrg egy kiskölyök nem élhet kizárólag tápon, mert egészségtelen úgy etetni? Hát oké:D
Nem ez volt a kérdés:)
A kérdésemre a választ megkaptam, innetől nem várok több választ:)
Egyébként nem egy anonim, ismeretlen, 10 éveske kommentjét fogom alapul venni a kutyám etetését illetően, hanem inkább hallgatok a tenyésztőre és az állatorvosra, akik konyítanak is a témához, nem csak random dobálóznak a szavakkal, veletek ellentétben. Na pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!