Ti visztek vizet a kutyának ha sétálni mentek?
Én nem viszek vizet sétára. Nekem 75 kg-os canariom van.
Ha vizet viszek akkor az egy hosszabb kutyás program ,de általában itt van víz a kutyáknak.
Patak mellett lakunk, így szerencsére mindig tud inni. A régi lakásunknál ha nagyon meleg volt és labdázni is terveztem, akkor vittem neki vizet.
Akkor is viszek természetesen, ha olyan túra van betervezve ahol hosszú ideig nem érintünk se forrást, se patakot.
Az én kutyám iszonyatosan ritkán iszik. Viszont mostanában egyre rosszabbul bírja a meleget, úgyhogy dög melegben vizezem a szőrét, akár menet közben is. Általában a sajátomon osztozunk, de van neki trendi kulacsa, tálkával (amiből már mindenki ivott a haverjai közül csak ő nem).
Nyilván ilyenkor van az, hogy ismered a kutyádat és az igényeit. Attól, hogy az enyémnek elég az a folyadékmennyiség, amihez hozzájut a kajájából, messze nem biztos, hogy a tiédnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!