Csirkementes junior száraztáp?
A Royal Caninnak csak a marketingje jó, amúgy tiszta kukorica, ízfokozó az egész.
Én a Select Goldot se tartom valami jó ár-érték arányú tápnak. Olyan 1600 ft körül van kilója, ennyiért már veszel olyan tápot, amiben hús van a legtöbb és nem burgonya (mondjuk még mindig jobb, mint a kukorica, gabona).
Én a N&D tápokat tudom ajánlani. Van belőle csirke mentes. Bárány és áfonya. Ez van gabonamentesben (1600ft/kg), sütőtökösben (gabona helyett sütőtök van benne, 1600ft/kg) és alacsony gabonatartalmúban (1200ft/kg). A mi kutyánk sütőtököset eszik, nagyon szereti.
A sütőtökös:
Én egy allergiás kutyának nem ajánlom a Brit premiumot. Fenntartó tápnak elmegy egy egészséges kutyának, de közel sem olyan jó, mint amilyen felkapott lett mostanában (főleg itt gyakori kérdéseken) .
Van még a Taste of the wild pacific stream puppy:
Remek táp remek áron. (1200ft/kg) Csirke, gabona mentes.
Esetleg a Taste of the wild high prairie puppy:
Ez is szuper.
Ha pedig megengedhetitek magatoknak akkor ajánlom az Orijen tápokat, ez a halasuk (minden életkornak megfelelő):
Piszok drága, de világ első táp. A maga 3000ft/kg árával nem sok mindenki etet ezzel.
Remélem tudtam segíteni :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!