Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyát ajánlotok?

Milyen fajta kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kertes házba lakunk a mozgás lehetősége megvan legütőbb német juhászunk volt de ő minden virágot kiszedett a helyéről:) sajnos azóta már elpusztult.Szóval jó lenne ha nem szedné szét a kertet.kinti kutya lenne nem kis növésű kutya és nem szeretnénk láncon tartani
2008. okt. 17. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sajnos nem fajtától függ, hogy kiszedi-e a virágot. Ha ügyesen neveled, nem fogja kiszedni. Ezért ne vegyél dalmatát, mert az olyan buta, hogy nem lehet tanítani. :) Én magyar vizslát szeretnék vagy snauzert (talán így kell írni) vagy golden retrivert.
2008. okt. 17. 22:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát a kert szétszedése tényleg "fajtafüggetlen"!

Bármelyik kutyát rá tudod nevelni, hogy a kertet hagyja békén.

Ha házőrzésre kell, közép-, nagytestűt hozzál (lehetőleg menhelyről) foglalkozz vele sokat.

Nekünk egy jámbor kaukázusink és egy rotink van (menhelyről)

2008. okt. 17. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Semmilyet! Túl sok már a kutya így is. Minek? Csak azért, mert van kert?
2008. okt. 18. 03:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Leonbergit ajánlom vagy a németjuhászt.
2008. okt. 18. 07:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem a németjuhász a favorit!!!ha neveled,és tanítgatod,tuti nem szedi ki!!!amúgy is univerzális kutya!könnyen tanítható,lehet vele játszani,és ha kell meg is véd a bajtól!csak vigyázz,mert egy gazdás kutya!!!de nagyon hálás,és értelmes!!!nem adnám semmiért!!csak nevelés kérdése!!!
2008. okt. 18. 09:24
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nézz szét a menhelyen.Rengeteg árva kutya vár gazdira.És szerintem legjobb ötlet menhelyről állatot örökbefogadni mert így megmentjük őket az elaltatástól
2008. okt. 18. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Én a mudit ajánlom. A német juhásznál is könnyebben tanítható, persze csak megfelelő módszerekkel. Sok mozgásra van szüksége, legalább 1,5 óra sétára, ha ezt betartod, nem lesz baja a kertednek, legfeljebb amíg kicsi, de ez minden kutyánál probléma.
2008. okt. 18. 19:03
 8/11 anonim válasza:
én border collie vagy skót juhász (collie) páti vagyok! ha kell vigyázrád szoros kapcsolatban an veled jó jelzőkutya elégnagy mondjuk a mozgás igénye de a parancsaidat szivesen fogja teljesíteni és az egyik legkönnyebben tanítható kutyák közé tartoznak:) a kertet nem szedi szét ha jól neveled de pl ezért ne kotorék ebet vegyél aki kiásta a rókalyukat meg ilyesmi mert annak a véréban van az ásás ilyen pl:tacskó,beagle stb. őket tutinem tudod leszoktatni az ásásrő de legalábiss írtó nehezen:P
2008. okt. 20. 16:14
 9/11 anonim válasza:
szia!kertes házban lakunk és pont egy éve 6 hetessen kaptuk meg első kutyusunk.tacsi keverék.mindenről leszoktattuk mert nálunk is volt ám virág evészet,túrás stb.de jó pár hónapja kénytelen voltam több helyen is meghírdetni hogy ingyen elvihető családi okok miatt.ha gondolod küldök róla egy fotót.nagyon jó házőrző,gyerekbarát igaz még játékos de már nem a növényekkel hanem labdával játszik.
2008. okt. 21. 09:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy miért szavazták le azt a hozzászólót, aki a menhelyt javasolta????
2008. okt. 24. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!