Bolhairtást kutyán mivel csináljátok spot- on és nyakörv nélkül?
Figyelt kérdés
Naponta űszik a kutyám, ezért sem a spot- on, sem a bolhaittó nyakörv nem megdás. Milyen sampont vagy folyadékot tud.átok javasnu?2017. júl. 13. 14:18
1/9 anonim válasza:
Foresto nyakörvvel lehet vízbe menni
3/9 anonim válasza:
Por esetleg nem jó? Én PIRETRIN-t rendeltem neki, egy szórás után ki is irtotta belőle a bolhákat.
4/9 anonim válasza:
Bravecto, de a Scalibor nyakörv vízálló.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindnyátoknak! Zöld lájk megy! 😊
2017. júl. 13. 19:49
6/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy még aktuális, de én Advantixot használok. Krém, amit a kutyus tarkójába kell bemasszírozni/bedörzsölni. Kullancs és bolha ellen is van, nekem teljesen bevált :
8/9 anonim válasza:
ma 21:36
Az Advantix nem krém. Folyadék. Nem kell dörzsölni, hanem rácsepegtetni a bőrre a gerinc vonalán olyan lassan, több helyre, hogy elnyelje és ne folyjon szét.
9/9 anonim válasza:
Akkor folyadék. De nekünk az állatorvos azt mondta hogy a tarkóba dörzsöljük, így tettünk és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!