Zavarodott kutya? Kifogytunk az ötletekből!
Ezt a problémát csak hozzáértő ember személyes jelenlétel tudja orvosolni, javaslatot tenni a segítség módjára.
Nem kiképző, hanem kutya pszichológiában jártas szakember.
Szia próbáljátok ki ezt
Még angolul sem kell nagyon tudni ott vannak a képek. Sokan erre esküsznek hogy ettől megnyugszanak a kutyák.
Úgy tudom ilyenkor egy helyet kell keresni ahol biztonságban érzi magát mint egy kutyaház vagy egy kissebb helység ahol le van talán szigetelve a fal és alig hallja a zajokat. De lehet ez az öltöztetés is beválik amit belinkeltem
Szia! Segíteni nem tudok, ellenben ezt a kérdés akár én is fel tehettem volna. Sőt már terveztem is, hogy megkérdem itt.
Szóról szóra ez van az én kutyámmal is, aki szintén puli, csak épp 14 éves.
Nagyjából 1-2 éve van nála ez a zavarodottság. Régebben csak annyira félt a vihartól, mint általában más kutyák. Viszont most szörnyen viselkedik. Pedig már elégé rosszul lát, a hallása pedig főleg rossz. Annyira nagyon be tud gerjedni, és ezzel képes az egész éjszakát tönkretenni. Rengetegszer volt emiatt álmatlan éjszakám. Már előre félek, ha közeleg az eső. Még csak viharnak sem kell lennie, csak épp beborul az ég. Nyüszít, jár fel s alá, nagyon durván liheg. Néha spontán is jelentkezik ez a zavart viselkedés. Van, hogy órák telnek el mire megnyugszik és alszik. Fogalmam sincs mi okozhatja, de nagyon rossz így. Én nem tudom mivel összekapcsolni, csak is a korral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!