Ti szerintetek mennyire jó a kutyának a vegán etetés?
Állítólag a hústól gyenge lesz a kutya csontozata.
A vegán etetés konkrétan olyasmi, hogy a kutyát friss zöldségekkel etetik. Ti szerintetek ennek mennyi értelme van? Bocsássatok meg, én személy szerint ebben nem hiszek.
Várom a véleményeket! :-)
Személy szerint egy bazinagy hülyének nézem aki rákényszeríti a ragadozó állatára a saját eszméit ami az állat egészségére megy rá. Nekem ezt ne magyarázza be senki hogy a ragadozó aki évmilliókon át fejlődött ilyenné gyenge csontozatú lenne a hústól. Ezt csak ők találják ki hogy valamire hivatkozhassanak hogy ráerőltetik ezt a kutyájukra.
A barf etetésben a hús mellett amúgy kapnak a kutyák zöldséget, jót tesz nekik, de a vegán etetés konkrétan állatkínzás akármelyik vegán akármit mond.
"Állítólag a hústól gyenge lesz a kutya csontozata."
Mondd! Te minden hülyeséget elhiszem ami az interneten van??
1.A kutya nem fogja megenni a zöldséget
2.te meg akarod ölni?azzal higy nem adsz neki olyan táplálékot, amilyenre szüksége van?
3.Ha vegán akarsz lenni,vegyél egy nyulat, vagy hörvsögöt.
Hidd el előbb vagy utób bele fog dögleni szegény pára hogy nem kap enni...
Bocsi , xsak ezt tudom mondani annak aki ezt kitalálta..
Ragadozó állat=hús evo
Hülyeség zöldséget tartani egy kutyát de meg egy gyereket is.
Én nekem is ez a véleményem.
De a vegán gazdik mivel etetik a kutyájukat akkor? Ez engem nagyon foglalkoztat.
Megint csak bocsánatot kérek, de én a vegánságot sem értem.
Eskuszom olyan érzésem van, mintha egy szekta lenne. Hirdetik magukat, konkrétan ráerőszakolják magukat az emberre.
#4:
Attól, hogy a gazdi vegán, nyilvánnem hülye, hogy csak növényt adjon a kutyának. Szóval gondolom táppal eteti, vagy ami a kutyának való, tehát egyénfüggő.
Az egyik ismerősöm is vegán, és a kutyáival BARFozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!