Van-e kan kutyák részére tüzelés ellen injekció?
Figyelt kérdés
Már hallottam valahol, hogy kan kutyát is be lehet oltatni tüzelés ellen! Fontos lenne mert szegény kutyánk már teljesen ki van készülve ebbe a nagy szerelembe! Tönkreteszi magát! Muszály volt megkötni mert állandóan kiszökött, de ehez meg nincs hozzá szokva, úgyhogy teljesen maga alatt van!2010. máj. 21. 08:36
11/11 anonim válasza:
nekem ezzel egyáltalán nem ilyen tapasztalataim vannak.... attól hogy ki van ivartalanítva a kan, az ösztön ugyanúgy benne van, pontosan ugyanúgy ki fogja készíteni a nőstény.. attól hogy nem tud kiskutyákat nemzeni, ugyanúgy érzi a szagokat, és ugyanúgy megőrül tőle...
én is meglepődtem, de ez így van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!