Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Idős kutyának szíverősítő...

Idős kutyának szíverősítő (természetes alapú és antiallergén, ha lehet)?

Figyelt kérdés
Van egy 11éves tacskó keverék kutyusom,akinek sajnálatos módon gyakran "epilepsziás" rohamai vannak,mióta egyszer szilveszterkor elszökött 2hétre.Azóta produkál ilyesmit,nagyon fél a tűzijátéktól,mennydörgéstől.Tegnap vihar volt és egész éjszaka remegett,járkált,az egész lakást szétbombázta,mert mindenhová el akart bújni..Nagyon féltem Őt...Tapasztalatokra vagyok kíváncsi,arra nem,hogy "valahol olvastam". Köszönöm!

2017. júl. 7. 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá az állatorvosodnál. Talán nyugtatót is tud adni ami használható epilepsziás rohamokkal küzdő kutyusoknál.
2017. júl. 7. 10:15
 2/3 anonim ***** válasza:
A szíverősítő az, hogy támogatja a szív és érrendszerét.. ha megnyugtatni akarod, az sajnos nyugtatóval lehet, de ugye viharnál ezzel nem tudsz készülni. Próbáld ki az Adaptil családot, ezek nyugtató hatással vannak a kutyára. :)
2017. júl. 7. 10:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Van nyugtatója,nem használ semmit,de én a szíve miatt aggódom,ugyanis (mint említettem) nem fiatal már és nem kéne egy infarktus.azért köszönöm
2017. júl. 7. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!