Idős kutyának szíverősítő (természetes alapú és antiallergén, ha lehet)?
Figyelt kérdés
Van egy 11éves tacskó keverék kutyusom,akinek sajnálatos módon gyakran "epilepsziás" rohamai vannak,mióta egyszer szilveszterkor elszökött 2hétre.Azóta produkál ilyesmit,nagyon fél a tűzijátéktól,mennydörgéstől.Tegnap vihar volt és egész éjszaka remegett,járkált,az egész lakást szétbombázta,mert mindenhová el akart bújni..Nagyon féltem Őt...Tapasztalatokra vagyok kíváncsi,arra nem,hogy "valahol olvastam". Köszönöm!2017. júl. 7. 09:26
1/3 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá az állatorvosodnál. Talán nyugtatót is tud adni ami használható epilepsziás rohamokkal küzdő kutyusoknál.
2/3 anonim válasza:
A szíverősítő az, hogy támogatja a szív és érrendszerét.. ha megnyugtatni akarod, az sajnos nyugtatóval lehet, de ugye viharnál ezzel nem tudsz készülni. Próbáld ki az Adaptil családot, ezek nyugtató hatással vannak a kutyára. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Van nyugtatója,nem használ semmit,de én a szíve miatt aggódom,ugyanis (mint említettem) nem fiatal már és nem kéne egy infarktus.azért köszönöm
2017. júl. 7. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!