Panlellakásban tartható beagle?
Én az 5. válaszoló vagyok:D
Szóval a Jack russel terrier:
-Egy sokoldalú vadászkutya!!!A vadászat olyan erős munkakutyát követel meg,amely egyaránt mentes a fizikai és wesenbeli fogyatékosságoktól.A keménység a dúvad vadászatkor is elengedhetetlen feltétel. Utánkeresésnél (beteg,vagy sérült vad),kotorékmunkánál,vízimunkánál vagy vaddisznóhajtó vadászatokon a hang és a kitartás a sikeres vadászat előfeltétele.
A világon egyre több ember fedezi fel a Jack Russel terriert mint családi kutyát.Méretei,utánozhatatlan humorérzéke és komikuma rengeteg barátot szerez ennek a kis, barátságos kutyának.Kiemelkedő intelligenciája,futó-és ugróképessége,bátorsága temperamentuma és kitartása rendkívüli kutyává teszi.Különleges tulajdonságai közé tartozik könnyelmű természete is.A Parson Jack Russel terrier különösen gyermekbarát fajtaként tartják számon.Ugyanúgy szeret tombolni,ugrándozni és játszadozni, mint a gyerekek.Alkalmazkodóképes,egészsége szinte megtámadhatatlan,és 15 éves kor fölött is fitt tud maradni.Vadászerényeit elsősorban a kotorékban rókákra vadászva csillogtatja,de a föld fölött is bizonyítja sokoldalú hadrafoghatóságát.Kitűnő apportor,kifejezett vízimádatának és jó orrának köszönhetően pedig felbecsülhetetlen vadásztárs.
Remélem ez elég lesz róla hogy megismerd,de ha ez sem elég akkor tudom ajánlani a : Terrier.hu-t. (nincs www.-t rendben??)
Jó szórakozást!!!!!!!!!!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!