Megőrjít a szomszéd kutyája! Mit tegyek?
Két éve telefonáltam rendőrségre éjjel, mert a harmadik napot nem akartam már nem alvással tölteni. Artikulátlanul üvöltöttek apuci barom gyereki részegen a medencében. Kaptak bírságot, mert utána az egyik szülő boltban odajött, hogy nem hitte volna, feljelentem őket. El lett küldve ő is egy meleg helyre. :D Azóta rám se néznek.
Agresszív nagyon nem tudsz lenni, mert te húzod a rövidebbet.
Rendőrt ha kihívod, hívd be magadhoz, nálam így volt. Bejöttekm, meghallgatták, aztán mentek is át becsöngetni.
Szia! Vagy te tanítsd meg a kutyát, hogy csöndbe maradjon. Tudom, nonszenszül hangzik, de pár nap alatt sikert arathatsz, és viszonylag egyszerűen rövidre zárhatod a problémát.
Megtöltesz egy spriccelős flakont ecetes vízzel, és ahányszor elkezdi a tutulást, szépen pofán küldöd vele.
Sajnos néha csak ez marad, ha az ember másra már nem számíthat. Nálunk is ez volt, a szomszéd spicce azóta átalussza az éjszakát. Csupán annyi, hogy ne a kutyára haragudj. A gazdája a hibás, aki nem mozgatja le az energiáit és nem szól rá. Ilyen esetekben azt sem értem, hogy őt tényleg nem zavarja az éktelen lárma?!
Szerintem egyéb megoldás ezen kívül, ha rendőrt hívsz, netán feljelented csendháborításért (no meg azért, mert tartósan láncon él az a nyomorult állat), vagy még egyszer a jegyző színe elé járulsz, és ezúttal nem hagyod magad lerázni az arrogáns "csukd be az ablakot" szöveggel. Akárhogy is: sok sikert. Rém bosszantó egy helyzet.
Nem is értem, mi a fenének kell kutya az ilyen embereknek. Sajnos nekem már öreg a kutyám, elég keveset tudok vele mostanság foglalkozni, de míg kölyök volt félnapot is rááldoztam. Ha azért kell csak, hogy a betörőt elijessze, akkor riasztót kell bekötetni és fizetni a havi 5 ezret.
Az a baj, kijöttek egyszer, még pár alkalommal lehet foglalkoznak vele, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!