Melyik Kutya Szőrzet Szebb szerintetek?
Figyelt kérdés
A Hósszú szőrű vagy a Rövid szőrű kutyik a szebbek?2010. máj. 20. 16:12
1/20 anonim válasza:
3/20 anonim válasza:
Nekem is inkább a hosszabb szőr :) Kedvencek: berni pásztor, bobtail, kuvasz, skót juhász...stb. :)
5/20 anonim válasza:
Mindkettő tetszik, de rövidszőrű kutyáim lesznek mindig is, mert tudom magamról, hogy nem fésülgetném őket :D
6/20 anonim válasza:
szerintem nem is túl hosszú de nem is kopasz.
Olyan közepes mint a labrador retrivernek.
8/20 anonim válasza:
Nekem a hosszú szőrűek jobban tetszenek. Spánieljeim vannak, de előttük is hosszú szőrű keverékeim voltak. Bár nekem minden kutya tetszik, szőrétől függetlenül. :D
9/20 anonim válasza:
a középhosszú egyenes, pl. belgajuhász, husky, amerikai akita...mint a farkasnak
10/20 anonim válasza:
Amíg nem lett hosszú szőrű kutyám (powderpuff), addig nem is igazán tetszettek a hosszú szőrűek, de most már nem tudom elképzelni, hogy rövid szőrű kutyám legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!