Kiskutyát sétáltatok és folyamat kóbor kutyákkal találkozunk. Mit tehetek ez ellen? Többi lent!
Szóval van egy 12 hetes Husky kölyök kutyusom.
Fehérvárcsurgó-n lakunk és nagyon sokszor találkoztunk kóbor kutyákkal akik hála istennek nem láttak meg minket.
De már volt rá példa, hogy megtámadta a kiskutyát. Persze közbelépet de megharapta az ujjamat..
Mit tegyek, hogy ez megszűnjön ? Vagy ne is vigyem el sétálni? Felnőtt korában milyenek a Husky-k ? Megvédik magukat? Csak mert rám sincs jó hatással ez..
Ne is vidd sétálni? Komolyan, egy huskynál felmerül olyan, hogy ne vidd sétálni? Felnőtt korukban milyenek a huskyk?
Mi alapján választottad ezt a fajtát ha szabad érdeklődnöm? Megtetszettek? Mert akkor életed legnehezebb évei elé nézel majd.
Keress másik séta útvonalat, vigyél gázsprayt és jelentsd a gyepmesternek, hivatalnak.
Az peidg, hogy megvédi magát a kutya temperamentumától függ.
szanhuzoalapitvany.hu - Ezt itt hagyom, mert ahogy elnézem szükséged lesz rá. Sajnos.
Hogy ez a 2. mekkora paraszt... Komolyan mondom már egy kérdést sem lehet ki írni? Csak azért kérdeztem mert már ezt is meg azt is hallottam róluk. És a "ne is vigyem el sétálni" kérdés meg csak a kiskorára vonatkozott. És a jelleme miatt döntöttem így nem vagyok hülye -.-
Mennyire primitív tud lenni egyes ember..
szerintem is paraszt. ahelyett hogy tanacsot es valaszt adna a kiirt kerdesre, egybol elkezd vadaskodni. ezt lehetett volna mas formaban is.
a kerdesre en sem tudom a valaszt mert hasonlo cipoben jarok, csak koborkutyak helyett barmelyik iranyba indulok orjongo kutyakat kapok a kapuk mogul akik majd szettepik a keritest. en ugy oldom majd meg hogy autoval elmegyek egy nyugisabb kornyekre vagy kirandulni viszem majd. de meg csak 9 hetes ugyhogy meg varok vele. talan probald ki igy.
gaz spray helyett meg inkabb kajat vinnek talan a kobor kutya is helyben maradna es meg jol is lakna.
Amelyik támad az nem kóborkutya,hanem bolond gazda által kiengedett ócska kerítésen kibújt gazdás kutya,amelyik az egész utcát magáénak tekinti és védi,de közben valaki eteti . Fel kell jelenteni mindegyiket ,de a gázspray a legjobb ellenük vagy a gázpisztoly az durran is.Csak ugye lehet a tied is megijed tőle érdemes erre trenírozni.
Hogy megvédi e magát azt előre nem lehet tudni ,vannak jól verekedő huskyk meg beszariak is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!