Ti mit szerettek / nem szerettek a kutyaoviban / alap tanfolyamon?
Szintén azt nem szerettem, hogy minden kutyát csak összeengedtek, egy csomóan ledominálták az enyémet, volt aki rá is támadott és ez a kutyámból további agressziót váltott ki. A nagy megoldás az volt, hogy akkor ő nem mehetett a többivel játszani.... Pedig egy border collieról beszélünk..
A második kutyámat már nem vittem a hagyományos kutyasuliba, az agility edzésen és versenyeken játszhatott olyan kutyákkal, akik normálisan viselkedtek (mert az ottani gazdik foglalkoznak is a kutyájukkal...)
Eddig három suliba voltam, de mindnél az volt az érzésem, hogy a gazdik többsége a kutyát a kertes házban tartja és a délutáni udvari labdázásnál nem foglalkozik vele többet munkanapokon. Hétvégén pedig kétszer elviszi suliba és várja a megváltást, eszébe sem jut otthon gyakorolni.
#4-es vagyok az oviban ha bárhova megyünk a kutyával akkor ha hívjuk vissza jönn szótfogad és az oktató is nagyon kedves volt!
Jack russel gazdi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!