Kecskemét környékén megbízható Mopsz tenyésztőt ismer valaki?
Ha csak "sima házi" kutyának kell, nincs veke konkrét célod és elegendő pénzed sem, akkor fogadj örökbe nenhelyről.
Küldő: fdggdg
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 14:52
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Kecskemét környékén megbízható Mopsz tenyésztőt ismer valaki?
"Ha csak "sima házi" kutyának kell, nincs veke konkrét célod és elegendő pénzed sem, akkor fogadj örökbe nenhelyről. [link]
Téma: mopsz
Az üzenet: szia! a célt én úgy értettem és a sima házi kutyát hogy én nem szeretném versenyekre vinni magyarul ez a törzsköny vagy micsoda(nem vgayok jártas kutyákba még nagyon) nem feltétlenül kell nekem:)
Vagy tenyésztő vagy menhely. Ha tenyésztő, akkor igen is KELL a tk, mivel anélkül nem fajtatiszta a kutya és csak egy szaporítót támogatsz! Illetve, ha tenyésztőtől vásárolsz kiskutyát, akkor legyen: tk, chip, 2 oltás, többszöri féregtelenítés, szerződés, számla, garancia, 8 hetesnél NEM korábbi elhozatal.
A szülők legyenek a fajtára jellemző betegségekre szűrve, legyen tenyészszemle, kiállítási díjak, címek.
A tenyésztőnek rendelkeznie kell kennelnévvel, normális körülmények közt tartani a kutyáit.
Ennek ára 2-3 százezer forint.
A másik lehetőség fajtamentők/menhelyek/sintértelepek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!