Melyik fajtát választanátok?
Golden Retriever - Labrador Retriever;
Angol Bulldog - Francia Bulldog;
Német Juhászkutya - Belga Juhászkutya;
Yorkshire Terrier - Csivava;
Bichon Havanese - Bichon Bolognese;
Magyar Vizsla - Német Vizsla;
Jack Russel Terrier - Foxterrier;
Cocker Spániel - Beagle;
Pitbull - Staffordshire Terrier
Akita - Husky;
Kaukázusi Juhászkutya - Kuvasz.
Köszi, ha válaszolsz!
Golden
Soha az èletben egyiket sem.
Németjuhász
Soha az életben egyiket sem.
Bolognese
Magyar vizsla
Foxi
Spàniel
Staffi
Husky
Kau
Köszi a válaszokat!
Na én is leírom akkor, hogy én hogy vagyok ezzel.
1.Labrador Retriever(Marley és mi című regény illetve film óta fajtaszerelmem a labi)
2.Farncia Bulldog(tetszik a kis denevérfülű yodamester:D az angol nekem kicsit ijesztő és eléggé életképtelen, viszont franciából láttam már kis dömpert, ami úgy szaladt:D)
3.Belga Juhászkutya(a németjuhász annyira elkorcsosult, földön súrolja a hátsóját, a belga még igazi munkakutya, abból is Tervueren)
4.Yorkshire Terrier(csivavával eddig csak rossz tapasztalataim vannak, mind agresszív illetve olyan csúnya gülü szemei vannak:$ bár yorkiból is van bolond, de egy jól nevelt yorkival jobban elrudnám képzelni az életemet mint egy csivavával)
5.Bichon Havanese(barátságosabbnak tűnik, helyesebb arckifejezése van)
6.Német Vizsla(abból is a rövidszőrű, csoki foltos/pöttyös. Magyar vizsla szaporítók áldozata kezd lenni)
7.Jack Russel Terrier(küllemre aranyosabb, igazi kis energiabomba, igaz a foxi is az, de vhogy jack)
8.Beagle(mindig is jobban tetszett, spánielekből legfeljebb a cavalier barna foltos jöhet szóba)
9.Pitbull(de az az igazi, eredeti rednose)
10.Akita(abból is a japán. Küllemre is jobban tetszik és jellemileg is van benne vmi, nyugodtabb)
11.Kuvasz(igazi magyar őrkutya, imádom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!