Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik fajtát választanátok?

Melyik fajtát választanátok?

Figyelt kérdés

Golden Retriever - Labrador Retriever;

Angol Bulldog - Francia Bulldog;

Német Juhászkutya - Belga Juhászkutya;

Yorkshire Terrier - Csivava;

Bichon Havanese - Bichon Bolognese;

Magyar Vizsla - Német Vizsla;

Jack Russel Terrier - Foxterrier;

Cocker Spániel - Beagle;

Pitbull - Staffordshire Terrier

Akita - Husky;

Kaukázusi Juhászkutya - Kuvasz.

Köszi, ha válaszolsz!

2017. jún. 28. 10:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
26%
Kedves kérdező, tehát közvélemény kutatást végzel... Ha jól tudom nem erre való ez az oldal.
2017. jún. 28. 15:37
 22/23 anonim ***** válasza:
82%

Golden

Soha az èletben egyiket sem.

Németjuhász

Soha az életben egyiket sem.

Bolognese

Magyar vizsla

Foxi

Spàniel

Staffi

Husky

Kau

2017. jún. 28. 18:10
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Na én is leírom akkor, hogy én hogy vagyok ezzel.

1.Labrador Retriever(Marley és mi című regény illetve film óta fajtaszerelmem a labi)

2.Farncia Bulldog(tetszik a kis denevérfülű yodamester:D az angol nekem kicsit ijesztő és eléggé életképtelen, viszont franciából láttam már kis dömpert, ami úgy szaladt:D)

3.Belga Juhászkutya(a németjuhász annyira elkorcsosult, földön súrolja a hátsóját, a belga még igazi munkakutya, abból is Tervueren)

4.Yorkshire Terrier(csivavával eddig csak rossz tapasztalataim vannak, mind agresszív illetve olyan csúnya gülü szemei vannak:$ bár yorkiból is van bolond, de egy jól nevelt yorkival jobban elrudnám képzelni az életemet mint egy csivavával)

5.Bichon Havanese(barátságosabbnak tűnik, helyesebb arckifejezése van)

6.Német Vizsla(abból is a rövidszőrű, csoki foltos/pöttyös. Magyar vizsla szaporítók áldozata kezd lenni)

7.Jack Russel Terrier(küllemre aranyosabb, igazi kis energiabomba, igaz a foxi is az, de vhogy jack)

8.Beagle(mindig is jobban tetszett, spánielekből legfeljebb a cavalier barna foltos jöhet szóba)

9.Pitbull(de az az igazi, eredeti rednose)

10.Akita(abból is a japán. Küllemre is jobban tetszik és jellemileg is van benne vmi, nyugodtabb)

11.Kuvasz(igazi magyar őrkutya, imádom)

2017. jún. 28. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!