Vélemények? Szerintetek szép kutya lesz a kicsiből? Megéri az árát?
mivel fajtajellegű keverék, senki se tudja.
én kutyát csak kennelből vennék, tk-val... az biztos.
Most komolyan kutyakert fizettek?
Nekunk vannak kiskutyak alig varjuk mar hogy valaki a gazdajuk legyen ingyen..
Nem ertem manapsag az emberiseget.
Nem mondhatjuk meg, hogy honnan vegyél kutyát, de azzal, hogy egyet megveszel egy szaporítótól, egy másikat megölsz, aki szintén az ilyen szaporítók miatt várja rácsok mögött az új gazdit, vagy a halált. Rengeteg bull típusú van menhelyeken, fajtamentésnél, sok-sok kölyök is köztük.
Pl. ezért a gyönyörűségért teljesen oda vagyok, és ha nem lenne 3 kutyám, már hoznám is el. :) [link]
De hogy a kérdésre is válaszoljak, láttam már sokkal szebb amstaffokat. Itt a szülők sem a legszebbek, a kicsi pedig nyilván rájuk fog hasonlítani.
"??? Miért lenne keverék?? Ott vannak a szülei, azok is fajtiszták, nem látod??"
FAJtiszták mivel kutyák de nem FAJTAtiszták. CSAK és KIZÁRLÓAG az fajtatiszta amely törzskönyvezett, amúgy csak fajtajellegű, ismeretlen génekkel és egészségügyi háttérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!