Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S! Szétnyílt a kutya...

S. O. S! Szétnyílt a kutya sebe, de az orvos nem rendel még! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Múlthét kedden ivartalanították a kan kutyámat. Csütörtökön vissza kellett menni, mert a sebét véresre harapta. (Gallérban amúgy, ami kicsi volt rá, úgyhogy kapott már egy nagyobbat) Azóta minden nap visszajártunk a dokihoz, mert kenegetni kellett egy krémmel (sajnos nem tudom, hogy mi volt a krém neve), azt mondta még ma délelőtt az orvos, hogy minden rendben van a sebbel és már gyógyul, elég már csak pénteken visszamenni, hogy kiszedjék a varratokat. Viszont ma délután, mikor megnéztem a kutya sebét, a varrat mellett 1-1,5 cm-re (nem láttam, mert gondolom fájt neki nagyon, és egyből letette a lábát) szétnyílt a sebe. Az orvos csak 5-től rendel, és addig teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit csináljunk. A mozgást most teljesen kizártuk, itt fektetem a lábamnál és nem engedem neki, hogy felkeljen, nehogy még jobban továbbszakadjon neki a seb. Volt már valakinek ilyen? Mi a teendő ilyenkor?

2017. jún. 26. 15:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Hívd fel a dokit, mond el mi történt.
2017. jún. 26. 15:38
 2/10 krisz.1998. válasza:

Minden dokit lehet hívni rendelésidőn kívül is, azonnal hívd fel, valószínű vagy hozzátok megy vagy beszalad a rendelőbe

Ha mégsem, akkor a legközelebbi állatkorház!!!

2017. jún. 26. 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Azonnal vidd allatorvoshoz!

Ha a ti dokitok nincs, akkor masikhoz.

2017. jún. 26. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Hívd fel, ha nem tud rendelni korábban akkor vidd másikhoz.
2017. jún. 26. 16:15
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elvittem egy másik orvoshoz, és ott újravarrták neki. :)
2017. jún. 26. 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért pánikolni nem kell, ha 5kor a doki ellátja semmi baja nem lesz:) ha szukáról lenne szó akkor lenne para, de így semmi komoly
2017. jún. 26. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Szuper:)
2017. jún. 26. 16:50
 8/10 A kérdező kommentje:

És lenne még egy kérdés, ha esetleg valaki látná:

Valamit lehet kezdeni azzal, hogy a sebét ne piszkálja? A nagyobb gallérban is eléri, és mást nem igazán tudunk egyelőre csinálni, minthogy folyamatosan figyeljük. Viszont ez nem mindig lehetséges, mert van, hogy egyedül hagyjuk a kutyust. Gondoltunk már arra, hogy harisnyának a szárait levágjuk, és azt ráhúzzuk a fenekére, a pelenkát is próbáltuk, viszont az meg nem fért rá.

2017. jún. 26. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi alsónadrágot húztunk rá, a farkának lyukat vágtunk és gézzel próbáltuk rögzíteni
2017. jún. 26. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
De ami a legjobban bevállt az az egyrészes fürdőruha volt, az nem esett le róla
2017. jún. 26. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!