Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a "gazdájával"?

Mit csináljak a "gazdájával"?

Figyelt kérdés

Örökbe fogadtunk egy németjuhászt. El akarták altatni, és a meglévő kutyánk mellé befogadtuk.

A kutya egy 10 éves gyereknek lett véve, de azon kívül, hogy néha simogatta nem nagyon hiszem, hogy foglalkozott a kutyával, mert mi vettünk neki pórázt.

Szóval a gyerek visszajár a kutyához, és simogatja a kerítésen keresztül. Természetesen ezt akkor csinálja, ha azt hiszi, hogy nem vagyunk itthon.

Megmondom őszintén engem zavar, hogy idejárkál, és a kutyán is azt veszem észre, hogy megzizzen egy kicsit ilyenkor. Olyan nyugtalan lesz, ami nem nagyon tetszik nekem.

2017. jún. 25. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Tegyél ki egy harapós kutya táblát és mondd meg a gyerek szüleinek, hogy a kutya harap (még ha valójában nem is), úgyhogy ügyeljenek a gyerekre, hogy ne nyúlkáljon be. Vagy elkapott valami rühet, fertőzést, ami érintéssel terjed :D Talán ez elijeszti.
2017. jún. 25. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek még kötődik a kutyához, attól függetlenül, hogy a szülei felelőtlenek voltak... Nem a gyerek tehet arról, hogy nem foglalkoztak a kutyával. Vagy ajánld fel neki, hogy néha átjöhet hozzá játszani, mert ő valószínű szerette azt a kutyát. Vagy megmondod neki, hogy ne simogassa. Kerítésen keresztül amúgy sem simogatunk kutyát, még a sajátunkat sem.
2017. jún. 25. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom szereti a gyerek a kutyát :s Viszont ez a kutyának se lehet jó,mégiscsak ez a gyerek volt a gazdája,a kutya azt hiheti hogy csak ideiglenesen van nálatok...Elég tré helyzet,mert nem lenne szívem a gyereknek szólni,de közben a kutyát is nézni kell,ami már a tiétek,végül is ti mentettétek meg.Beszélj a gyerekkel szerintem,és nézd a kutya érdekeit.
2017. jún. 25. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
egy belső kerítés
2017. jún. 25. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld meg velük hogy legyen időpont amikor átjöhet a kutyához, persze amikor te is itthon vagy, de beszélgess el szépen a gyerekkel is, értesd meg vele hogy most már ő a te kutyád, nem az övé, és ez a kutyának rossz ha összezavarja. Mindenképp tisztázd vele hogy nem szeretnéd ha a kerítésen keresztül simogatná és veszélyes is lehet.
2017. jún. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!