13 hetes németjuhásznak milyen a megfelelő testalkata?
A babakori gömbölyűség igen gyorsan elmúlik. A lábak és a test megnyúlik.
Milyen a széklete és mennyi naponta?
Általában, ha jócskán megemelik az adagot, a többlet nem fog hasznosulni, hanem kikajálja a kutya.
Inkább legyen vékonyabb a kölyök, akkor az ízületei kevésbé terhelődnek a növekedéskor.
Amúgy tudnál róla feltenni fotót? Egyet kaja előtt, és egyet kaja utánról.
Ha az állatorvos szerint jó így, nem kórosan sovány, hallgass rá.
A kölyökkutyákat jobb kicsit soványabban tartani, mint túlsúlyosan, főleg a nagytestűeket. A gyors növekedés amúgy is terheli az ízületeiket, nem szabad túletetni őket. Nem baj, ha kicsit sovány, nem éhezik, jó tápot kap. Ne akard hizlalni, nem tesz jót neki.
Köszönöm a válaszokat!
Féreghajtót 2 hetente kap, és eddig sohasem találtam benne semmi élőlényt. Olyan maréknyi a széklete, és napjában kb 3-4 van. Általában jó az állaga de van hogy folyosabb és nem lehet a zacsival felszedni hanem kell hozzá egy kislapát.
Fotót szívesen töltenék, csak nem tudom hogy hogyan tudnék ide feltölteni! :(
Féreghajtót oltás előtt adnak, amíg kéthetente vannak az oltások. Utána már elég havonta adni.
Ha laza a széklete, az lehet attól is, hogy többet adsz a szükségesnél neki a tápból.
Én a képkezelő-t használom feltöltésre. Fotót beilleszt és az első linket kell ide bemásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!