Mi lehet a baja a kutyámnak?
Vigyétek el orvoshoz!!
Egy tanács főtt/sült csirke csontot ne adj többet a kutyának, mert nem jó neki. Szilánkosan törik és a gyomrát/belét átszurhatja (remélhetőleg most nem ez történt, de mi hamarabb lássa orvos).
Ha felmerül a kérdés, hogy nincs jól a kutya és orvosra van szüksége akkor miért nem viszitek orvoshoz egyből? Van ügyelet minden megyében, nagyvárosban.
Főtt csirke csontot pedig nem adunk a kutyának mert szilánkosra törik és simán átszúrja a kutya gyomrát, nyelőcsövét, beleit stb. Arról nem is beszélve, hogy a KFC túl fűszeres a kutya gyomrának.
Dehogy aggódsz te miatta, csak a lelkiismereted nyugtatod. Ha tényleg aggódnál miatta és láthatóan komoly baja lenne már tegnap orvoshoz vitted volna vagy első körben oda se adod neki a csontokat.
Felelős állattartás, gratulálok idióta.
Ahogy az előttem szólók írták, csirkecsontot nem szabad adni a kutyának. Hozzátenném: hal- és nyúlcsontot sem kaphat, mert azok is szilánkosra törnek és bajt okozhatnak.
Vidd el orvoshoz!!!
Ha a gyereked péntek este elkezd hányni és megalapozott gyanúja van, hogy szervi sérülése lett (gyomrát kiszúrta valami) akkor mit teszel? Vársz hétfőig? Akkor most ugyan ezt kutyával, azzal a különbséggel, hogy a kutya nem tud szólni és ki van szolgáltatva a "gondoskodó" gazdájának aki várja a csodát.
Mit vártál, hogy majd pátyolgatom a lelkiismereted, hogy semmi baja nem lesz? Ha akkor érezted magad kellően rátermettnek mikor a kutyát elvállaltad akkor probléma idején is jó lenne észbe kapni.
Szeretem amikor mindenki jön a "mert te olyan jól ismersz" védekző mechanizmussal. Egyáltalán nem kell ismerjünk, sőt nem is akar senki megismerni téged. A kutyád egészsége érdekel, semmi más. Az pedig az ismerettség nélkül is kiderült a kérdésedből, hogy semmit nem teszel azért, hogy jobban legyen.
Az idiótára pedig visszatérnék egy annyival, hogy kettőnk közül nem én etetem agyonfűszerezett főtt csöves csonttal a kutyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!