Újszülött kiskutya hasán seb keletkezett, hogyab kezeljem?
Ahogy az anyja felvette, meg sértette a bőr felső részét. Szét nyílt, de semmi piros, véres rész nem látható.
Az anya kutya folyamatosan nyalogatja neki, de mivel tudnék esetleg hozzá segíteni a gyógyuláshoz?
Az a baj, ahogy az anya kutya tisztítja a bőrt nem engedi vissza tapadni.
Undoritó szaporitó! Most komolyan ez kellett neked?
Most miattad hal meg kínok között!
Kinyílt a has fala...
SÜRGŐSSÉGI
Ahhoz képest hogy sokan nem tudják a dolgok hátterét elszomorít hogy ítélkeznek az ember felett.
Amint lehetőségem volt ügyeletre vittük ahol össze varrták. Vállaltam az összes költséget, tápszert cumisüveget vettünk, melegítettük a kutyust.
Nem itthon akartam hagyni elpusztulni, hanem meg akartam menteni, de kocsi híján sajnos várnom kellett. Segítséget kértem hogy addig mivel tudnék segíteni rajta.
"Vállaltam az összes költséget, tápszert cumisüveget vettünk, melegítettük a kutyust."
Szerintem ez a minimum, ha már szaporítassz. Így sem tettél neki semmilyen szívességet.
Nem tudsz értelmes kofogást kitalálni, hogy a szaporítás miért jó, mert nem az és másképpen csak úgy lehet nálad újszülött kutya ha mondjuk megszökött a kutyád és teherbe esett.
De akkor is te voltál felelőtlen, többek között mert akkor vagy el kellett volna vetetni, vagy orvosi felügyelet mellett születni.
Annyi mód van rá hogy az emberhez újszülött kerüljön.
Én nem fogok kertelni vagy le írni mit miért hogyan, de senki nem tudja megkérdezni hogy akkor hogyan került hozzánk mert itt részemről nem szaporításról van szó.
Persze, persze...
Márpedig TÉNY, hogy vagy felelőtlenségből vagy szaporitásból kerülhet csak hozzad.
Tény?
Léteznek kivételek.. Ha már itt tartunk a macskám is mentett, anya nélkül nevelkedett és a mai napig köszöni jól van.
De persze igazából őt is szaporítottam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!