Kutyám naponta többször is kakil de szerintem nem egészséges. Mitől lehet ez?
A napokban lettem rá igen figyelmes, hogy a kutyám naponta akár 4 alkalommal is próbál kakilni de csak ilyen bogyók sikerednek neki jó eséllyel, ami ha nem is rögtön de kifehéredik. Utána olvastam de nem egészen világos mitől lehet ez. Sok csontot kapott újabban, de eddig csak pedigree táppal meg alutasak és konzervekkel volt etetve. Néha húsleves is belefér meg ez az(szalámi,rántotthús), de a csonttal csak nemrég ismerkedett meg. Mit tudok tenni vagy változtatni?
Köszönöm a segítséget !
Vásárolsz egy erős közèp vagy felsőkategóriás tápot. Ès csak azzal eteted, most össze-vissza kap mindent. Nem hízót tartasz, hanem elméletileg kutyád van. Felesleges a húsleves meg az alutasakos.
Vegyél neki egy prémium tápot. Vagy barfozz. Hidd el, kevesebbet is kell neki adni ezekből, mint azokból a felfújt-felvizezett szutykokból. (Pedigree és egyéb, Tescoban fellelhető társai.)
kifehéredett kaka a túl sok csonttól van, erre érdemes oda figyelni,mert bélelzáródáshoz vagy székrekedéshez is vezethet.
Össze vissza van etetve hulladékkal.
Jó minőségű tápot adj neki és akkor normálisat fog kakilni és kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!