Táppal etetők! Mennyit eszik a kutyátok havonta?
Figyelt kérdés
Légyszi fajtát, súlyt, kort és táp márkát is írjatok. Köszönöm :)
Enyém 8 éves csivava keverék, 5 kiló. Havi 3kg Brit Care Lamb & Rice Small Breed tápot eszik.
2017. jún. 19. 12:10
1/9 anonim válasza:
Keverék, 18kg, 9 év. Felesben etetek(táp+főtt kaja). Brit Care (bárányos, halas, nyulas, vadas(szarvasos)) havi 3 kg.
2/9 anonim válasza:
1.kutya: súlya 10kg kicsit tulsúlyos 0,15kg/nap=4,5kg/hó.
2.kutya: súlya 18kg munkakutya
0,3kg/nap=9kg/hó (Brit Care Lamb & Rice Large Breed mind kettonek)
A te kutyad: súlya 5kg senior
0,08kg/nap=2,4kg/hó
Számoltam: [link]
Remélem segítettem.
3/9 anonim válasza:
#1 Nem vita miatt mondom de vagy főtt vagy tap. A főtt ételt gyorsabban emészti mint a tápot. Ezért gyomorproblémához is vezethet.
4/9 anonim válasza:
Külön kapja, reggel táp este főtt
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Hát valamivel több mint 2,5 kilót eszik, de ez napjától függ. Valamikor kirándulunk, akkor utána többet eszik, valamikor meg kihagy egy napot önszántából. Így jön ki a kb 3kg, de lehet valamivel kevesebb, több semmiképp (3kg kiszerelésben veszem a tápot, nagyjából egy hónap alatt el is fogy)
2017. jún. 19. 14:23
6/9 anonim válasza:
Ha nem tulsúlyos akkor mindegy aza fel kg. :)
7/9 anonim válasza:
10 éves havanese, 6 kg, napi 100 grammot eszik, így egy 3 kilót mindig megeszik. :D Acana Pacifica táppal etetem.
8/9 anonim válasza:
Enyem nemet juhasz havi 10 kilo bellosant eszik meg + a maradek kajakat megkapja.
9/9 anonim válasza:
Ja a nem juhaszom 8 eves 50 kilo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!