Miért nem ugat az 1 éves foxterrier kutyám?

Miért kellene hogy ugasson ??
Ő nem olyan tipúsú , vannak ilyen egyedek .
Van olyan kutya aki ugat (ha kell ha nem , akkor az a baj) van olyan amlelyik egyáltalán nem ugaz , csak néha , és van aki akkor ugat amikor jön valaki , vagy lát valamit!
Ez miatt remélem nem akarjátok "száműzni".
Használjatok csengőt :=)
A "kapott kutya" jelző, kidobott kutya, úgy gondoltam, hogy mostnában elég sok a betörés, ablakból muskátli és egyéb lopások- befogadtam szerencsétlent,/ fiamnak adtam/ hogy jelez ha valaki ólálkodik az utcán, csengő van.
Nekem 3 befogadott kutyám és 4 befogadott cicáim vannak, kiket mindíg télre dobnak ki.

van egy foxid ami nem ugat, mázlista vagy, hidd el.
És ha van még 3 kutyád, annyi baj legyen ha egy nem jelez/őriz.

Ha még csak nemrég érkezett hozzátok a kutya, akkor még lehet, hogy nem érzi magát otthon, nem érzi úgy, hogy neki feladata a házőrzés. Még megjöhet a hangja.
Ha viszont már régebb óta van nálatok, és nem ugat, akkor valóban örülj neki. Nálunk is csak az egyik jelez, a másik van hogy hónapokig meg sem szólal. Minek dolgozzon feleslegesen. :)

Nekem régen volt egy ó. snacis ismerősöm. Mivel lakótelepen laktak, a kutyának nem volt tapasztalata a házőrzésben. Kezdtek hozzám járni esténként játszani az én kutyámmal. Az enyém őrizte a kerítést hevesen.
Eleinte a vendég csak állt az enyém mellett és forgatta a fejét a kutyára, az utcára, amikor ugatott a sajátom. Aztán vakkantott néhányat, ha jött valaki és utána ránézett az én kutyámra, hogy jól csinálja-e? Pár nap alatt megtanult kerítésnél jelezni.:))
Ha van lehetőség, legyen mellette jelzős kutya, meg fogja tanulni tőle, mit kell tennie.

oooohw mázlista!
Hát, lehet h be van gyulladva a hangszála.
Az enyém 0-24-be UGAT ÉS UGAT ÉS UGAAAAAAAAT

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!