SOS hogy büntessem meg?
2 kutyám van, összevesztek egy labdán,a kan elvette a szukáét, a szuka meg el akarta venni (mindenkinek van saját játéka), és összeverekedtek. Boxer keverék és labrador. A boxer mix nekem is odakapott, mikor szétdobtam őket.
Most bezártam egy kennelbe a boxert, a labradort bevittem, és a labdát eltettem. Elég ennyi bünti? Ja felpofoztam a boxert, mikor nekem kapott, es elégnek tűnt. Soha nem történt ilyen, velem nőttek fel es együtt, 5 évesek. A kennel ideiglenes kutyának van, sokszor van nálam kutya.
Azóta nem volt semmi, a verekedés kezdeményezőt, a tolvajt kint hagytam éjszakára, simán megviselte, mert hogy benti kutya :D
Ma sétánál kisangyalok voltak, egyenlőre a játékot hanyagolom 1-2 napig. Remélem csak pillanatnyi képzavar történt. De jobban érdekel az, hogy miért kapott nekem? Bár gondolom idegből, selát sehall, de akkor sem normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!