Bántani fogja a kacsákat? Ha nem leszünk itt kössük meg?
A sógornőm megkért, higy vigyázzunk a kutyájukra 10 napot amíg távol lesznek.
Kislányonak van 2 kb 2 hónapos kiskacsája, házikedvencek.
A mi kutyánk nem bántja, de ugye ő már megszokta őket, a sógornőmék kutyája meg nem találkozott még haszonállatokkal, amúgy vizsla és a süniket, vakondot, galambot, patkányt tehát amit tud megöl.
Holnap este jön a kutya, kenel nincs, de lánc van, ha dolgozunk inkább kössük meg? Este be vannak zárva a kacsák akkor szabadon lehet.
Nahát, egy vadászkutya, ami megfogja a kisállatokat? Ez újdonság...
Komolyan a kutyát kötnéd meg egész napra, ahelyett, hogy a kacsákat különítenéd el? Bravó! Kérdezd meg a sógornődet mit szól az ötlethez. Talán keres neki normális helyet arra a 10 napra.
Nálunk is vannak baromfiak, és van külön zárható helyük. Azt mondod este be vannak zárva, akkor most nem lehetne hogy ebben a tíz napban amikor nem vagytok otthon addig bezárjátok a kacsákat? Biztos hogy nem olyan jó nekik, de szerintem őket viseli meg kevésbé a bezárás, mint a kutyát a lánc. Arról nem is beszélve hogy valószínűleg nem fogja elviseli és nem fogja érteni, ezért folyamatosan ugatni fog a szerencsétlen.
De egyébként biztos vagyok benne hogyha összeengeditek a kacsákkal még akkor is megöli őket ha ott álltok mellette.
A kacsák az előszobában vannak este egy kis dobozban.
Nem lehetnek egész nap egy kis dobozban. Hátul lenne megkötve oda nem mennek a kacsák soha.
De kerítés nincs.
Mondtam a sógornőmnek, de mashova nem tudjak vinni.
Amúgy náluk meg bolond a szomszéd, de nincsenek otthon akkor náluk kenelben van, nehogy lemérgezze a szomszéd.
Ezt most nem egészen értem. A ti kutyátok van kennelben a szomszéd miatt meg ne mérgezze? És akkor a panziós kutyával mi van, azt megmérgezheti? Most elvesztettem a fonalat.
De ha van egy kenneletek és a ti kutyátok nem bántja a kacsákat, miért nem inkább a kennelbe zárjátok a panziós kutyát amíg nem vagytok otthon, a ti kutyátok pedig úgy se bántja a kiskacsákat.
Egyébként felelőtlenség magatokhoz venni megőrzésre egy kutyát úgy, hogy a szomszéd bármikor megmérgezheti. Inkább mondjátok meg hogy vigyék fizetős panzióba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!