Miért "udvarolt" a kezemnek a 6 hetes kiskutyám?
ma 12:01
Kiállításra törzskönyv nélkül nem is nevezhetsz. Ez nem jó példa.
Amúgy pont a maliknál van igazán laza tenyésztési szabályzat. Egy alomban rövid szőrrel született kutya mali. Amelyik hosszú szőrrel születik, tervuerenként lesz törzskönyvezve.
11, te mégis miről beszélsz? Mi az hogy a kiállításhoz nem kell tk? Te teljesen hül.ye vagy. Akkor szerinted mièrt vannak fajtacsoportok? Na majd akkor én bemegyek a tk-s németjuhászommal de meglátom hogy ott szàzan vannak és inkább hazudom hogy a kutyám belga juhász, mert ott csak 2 kutya van. Végülis több esélyem van ott nyerni, nem?
Az írásod második fele is marha értelmes. Ok hogy úgy törzskönyveznek, attól én a németjuhász-staffi kutyámra nem foghatom rá hogy márpedig ő mali. Hiába néz úgy ki.
Bocs 11, az írásod első felét rosszul olvastam.
Mi az hogy rossz példa? Én azt viccből írtam. A te példád az ami pont felesleges.
Egyébként fogadd el hogy csak a tk-s kutya a fajtatiszta, ennyi. Nem kell itt a dokikkal pedàlozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!