Hogyan neveljem, és mi legyen vele a jövőben?
Figyelt kérdés
Beagle kan kutyám ,aki 4 hónapos, nagyon jól ugrik. Szerintetek egy beagle alkalmas agilityre?
Tegnap megfogott(és megevett) egy madárfiókát. Szerintetek lesz valami baja?
Megvettem a pórázát, állandóan nyakörv van rajta.
Mikor kezdhetem el a pórázon való "vezetését"?
(lehet hogy később is írok még kérdést, most nem jut több eszembe, pedig van biztos)
2010. máj. 18. 21:47
11/11 anonim 

válasza:

Szia, a kérdéseid alapján kezdő kutyásnak tűnsz. Én is az voltam, amikor két éve megvettem az enyémet. Az agilityhez kell egy alapvető engedelmesség, lábhoz, ül, marad stb. Tehát első a kutyasuli! A pórázhoz gyengéden szoktasd hozzá, adj neki jutalomfalatkákat ha szépen jön lábnál, ne hagyd,hogy húzza. Én a klikkerképzést tartom a legjobbnak, 500ft egy klikker, a technikát a netről is el lehet sajátítani, rengeteg trükköt meg tudsz neki tanítani, ezzel az agyát is foglalkoztatod. Jó munkát mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!