Miyen tapasztalaltotok vannak az angol cocker spániel-lel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ilyen kuyát szeretnénk venni és szeretnénk tudni mire zámithatunk ennél a fajtánál2017. jún. 15. 13:50
1/3 anonim válasza:
Vegyes tapasztalok. Túl népszerű ez a fajta, ezért egyre több harapós, gyenge idegzetű kerül az állományba. Nagyon meg kell válogatni honnan veszi az ember. Valamelyik cocker imádnivaló családi kedvenc, de ismertem olyat is, amelyik megmarcangolta a gyerek arcát. Nem a gyerek volt a hibás tényleg.
2/3 anonim válasza:
Szerintem most mar pont hogy nem olyan divatos. Valamikor a 90-es evekben volt nagyon meno. Mostanaban nagyon keveset latok.
Egyebkent aranyos kutyak csak sokan elfelejtik hogy nem oleb!!! Rengeteg mozgas kell neki. Ha nincs akkor elofordulnak viselkedesbeli problemak.
3/3 anonim válasza:
Osztom az első véleményét, nagyon meg kell válogatni, hogy honnan veszel. Engem is rendszeresen mart meg egy ideggyenge példány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!