Nem lesz semmi baja?
Figyelt kérdés
Most így nyár elején szeretnék venni egy kiskutyat mert ilyenkor tobbet tudok vele foglalkozni.De szeptemberben vissza kell mennem iskolába és mivel a szüleim dolgoznak nem lesz itthon senki sem 8.00-tól max.15.00-ig.2017. jún. 10. 08:15
1/4 anonim válasza:
Kismilliomodik hasonló kérdés!
A ponyvaregényből tudnék idézni, de 18+ karika kellene!
2/4 anonim válasza:
Milyen "kiskutyát" vennél?
Lakásban lenne, vagy udvaron, amíg nincs otthon a család?
3/4 anonim válasza:
ha fokozatosan hozzászoktatod az egyedülléthez, nem lesz semmi baj. Én is tavaly ilyenkor vettem kiskutyát (németjuhászt) szeptemberben meg kezdődött az egyetem. Igaz ő kinti kutya, de jól elvan amég nincs otthon senki. Persze nálunk a kinti kutya nem azt jelenti, hogy a kert végében szárazkenyéren él a kutya... Mindennap foglalkozok vele, 2 kutyasuliba járunk, lassan versenyre készülünk, ill. nem kizárt, hogy aktív mantrailinges kutya lesz belőle.
4/4 anonim válasza:
Nem lesz baja, ha fokozatosan szoktatod az egyedülléthez. Tényleg ilyenkorra jó időzíteni az érkezését, szeptemberig még sokat tudsz foglalkozni vele. De már az első naptól kell, hogy egy kicsit (eleinte akár 10 percet) egyedül legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!