Van szaga vagy nincs?
Én mindig csodálkozom amikor az emberek ezt mondják. Én egyszerűen nem érzem itthon és másnál(aki normálisan tartja a kutyáját) a kutyaszagot. De pl mikor pavilonba rendeznek kutyakiállítást, iszonyú büdös tud lenni, ahogy benyitok az ajtón.
A tengerimalacnak és a nyúlnak már van szaga, de az is inkább a széna illata és szerintem simán elviselhető, sőt még egy picit szeretem is. :)
Minden kutyának, sőt, minden élőlénynek van egy jellegzetes szaga. Csak azért nem érzi az ember egy idő után, mert hozzászokik. De mást jelenthet a "szag" két különböző embernek is, pl én szeretem még az istállószagot is, valaki meg már egy macskától is rosszul van...
Amúgy nagyon fontos az is, hogy rendszeresen takarítva legyen a lakás is meg a kutya is. Én 2-3 naponta porszívózik, hetente felmosok, kéthetente ágyneműt cserélek, a kutyát meg havonta viszem kozmetikushoz, ha közben meg olyan az idő, egy kis száraz samponnal átdörgölöm. Soha nem szólt senki, hogy szagos lenne a lakás vagy a kutya.
Persze olyan helyen, ahol a ház is putris, meg a kutya is el van hanyagolva, ott értelemszerű, hogy terjeng a bűz mindenből, és ez nem a kutya hibája...
Nehogy 2-3 naponta fürdesd a kutyàt!! Teljesen tönkrevàgod a szőrét, bőrét!
Figyelj, ha anyud nem akar kutyát, akkor nem lesz. Ennyi. Nem tudod meggyőzni.
Egyébként tényleg nincs kutyaszag. Én sosem érzem. Ha belépek a lakàsomba, mindig enyhe kaja szagot érzek (még akkor is ha aznap nem főztem), de kutyaszagot soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!