A kistestű kutyákat miért nem érdekli semmi?
Nem igazán értem, hogy miért baj az, hogy a kistestű kutyák nem ugranak a nyakadba... Nem mindenki szereti a kutyákat, és azt se ha odamegy hozzá nyalakodni, "barátkozni" egy kutya. Ezt illik tiszteletben tartani.
Én is arra nevelem a kutyám (aki szintén kistestű), hogy ne másszon bele senki arcába. Egyrészt azért, mert mint írtam, nem mindenki szereti ezt, másrészt meg akihez odamegy/odamenne barátkozni, élből azzal kezdi, hogy felemeli a kutyát a magasba és elkezdi csókolgatni, ajnározni. Ettől ő megijed, mert sajnos már volt olyan hogy leejtették és eltört a lába... Ha meg szólok emiatt, még én vagyok a bunkó meg a sznob... Úgyhogy az a biztos, ha eleve oda se megy senkihez. Ettől persze sok dolog van ami érdekli és amit szeret.
Hozzáteszem, egyébként jól nevelt, póráz nélkül is gyönyörűen jön mellettem, és nem arcoskodik senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!