Levághatom a kutyám szőrét hajnyiróval?
Nem fog menni.
Hajnyíró bele sem fog menni és dobhatod ki a gépet.
Nem egy kutya jön hozzánk javításra,nyírásra,mert a kedves gazdi "elő nyírja" vagyis akarja csak nem jön össze. Hajnyíró 2 húzás után bedöglik és kuka,ezt a gazdik mondják..
Nem véletlenül kerül egy kutyanyírógép 30-50 ezer ftba!!!! Hajnyíró embernek való, max a jól ápolt yorkikat lehet vele nyírni,de a összeállt bolognese 100%,hogy nem.
Jelentkezz be vhová és szólj oda ha van lemondás,hívjanak téged,mert mentett kutyának kell sosbe.
Helyileg merre vagy?
Hátha tudok segíteni kozmetikust találni.
Üdv egy kutyakozmetikus
Nekem 12 yorkim van!
Remington hajnyíróval nyírom őket szoknyásra picit ollóval igazítom!
3 éve használom a 6000 Ft-os hajnyírót 12 kutya n!
És senmi gond!
A nyiro is bírja a kutyaim meg gyonyoruek mindig!
Üdv egy gazdi!
Utolsó azért írtam egy jól ápolt yorkit le lehet vele nyírni.
De egy dzsuvás, filces kutyát rohadtul nem. De ad költsön a kérdezőnek kérlek a hajnyíródat.
5-6 cm-es szőr maradt rajta azt simán viszi a 0ás!
Csak kicsit hosszabb idő!
Van olyan kutyusom amelyiket disznó olba tartották,és úgy került hozzám!
Nahát a remington megoldotta!
Én tapasztalatot írok nem mások elmondását!
Lehet kapni 2000ftér is hajnyírót!
Lehet az adja fel a kutyák szőrén,mert az még a 3 éves fiam haját se viszi le! :D
Kolléganőm vett hajnyírót direkt kipróbálásra 5 ezer ft-ért. Nem vitte a kutyaszőrt.
Most a férje használja 1 éve hajra jó.
Én is tudok tapasztalatot írni,mert láttam,hogy nem viszi a szőrt. Emellett a gazdik is ezt mondták,hogy bele rakták a hajvágót és nem vitte vagy szaggatta vagy a tipikus toltak 2-3-at vele majd nem vitte utána a szőrt,de már hajat sem.
Az én hajnyíróm aranyból van,a kutyáim szőre meg papírból!
Hahahahaha!
Értem hogy kell a reklám de ne már itt!
Mi lesz ha mindenki rájön hogy otthon nyírhatja a kutyáját?
Hahahahahahahaha!
Kérdező, nyírd le nyugodtan vagy tudod mit hozd el lenyírom neked megmutatom hogy kell INGYEN!
Hahahahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!