Ez nem segítség egy állatmenhelynek?
Három nagytestű kutyám van, akik elég sokat esznek.
A bátyám külföldön dolgozik, úgy egy hete hozott vagy 120 kg kutyatápot (több zsák), de az én kutyáim nem eszik meg. (nem ócska táp, olyan erős középkategóriásnak mondanám)
Egyszer volt ilyen gond, hogy nem ették az új tápot a kutyáim, de azt én vettem, jóval kisebb adag volt, szóval lassan elfogyott.
Ekkora mennyiséget meg nem erőltetnék rájuk, így írtam a helyi menhelynek kicsit több mint egy hete, hogy odaadnám nekik, de mivel nincs autóm nem tudom elvinni, így ha érte jönnének várom őket.
Megadtam az elérhetőségem, az üzenetet elolvasták, de válaszra se méltattak.
A menhely úgy 2 km-re van a házamtól, oda-vissza legyen 4.
Követem a facebook oldalukat, van autójuk is, folyamatosan "siránkoznak",hogy adó 1%-a, meg hogy telt ház van, meg hogy minden segítséget elfogadnak.
Kicsit megsértve érzem magam, segíteni akartam, de még csak egy "köszönjük,nem/nem tudunk érte menni" választ sem kaptam.
Csak a pénz jó a kutyáknak?
Nincs lejárva a táp, ezt külön megjegyeztem nekik, és még azt sem mondhatják,hogy ócska táp.
Az egyik ismerősöm lehet elviszi, de neki is gondja van az autójával, így ha valaki tudna Budapesten, és vonzáskörzetében olyan menhelyet akik örömmel fogadnák, és esetleg eltudnának érte jönni, azt megköszönném.
Ugyanez a tapasztalatom, pénzéhes, hálátlan dög néhány menhely vezetősége.
Aminek a levét szegény kutyusok isszák meg, nekik jut a legkevesebb.
Ajánlom olvasásra:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__allatvedelem__108952..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!