Mit adjak enni a csivavámnak?
Ez az a tuti jó Brit táp? Aminek ez az összetétele? :D
"Bárányhús liszt, őrölt rizs, szárnyas zsír (tocopherols-al konzerválva), lazacolaj, természetes ízanyagok, rizs korpa, szárított cukorrépa zúzalék, sörélesztő, szárított tojás, Yukka Schidigera kivonat, szárított alma, ásványi anyagok, glukozamin hidroklorid, kondroitin szulfát, DL-methionine, L-lysine, mannan-oligoszachoridok, fruktooligoszachoridok, réz szulfát, pentahydrate, niacin, calcium pantothenate, folsav, cholin-chloride, biotin, A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin."
:D Csak megsúgom, hogy a kutyáknál a rákos megbetegedés a tápok elterjedésével jelent meg a sok adalékanyag miatt. De tömd csak a sok szintetikus sz.rral, ha neked bejön. Ilyen gagyi táp meg persze, hogy olcsóbb, én is jöhetnék azzal, hogy kimérős kukoricapelyhet szórok a kutyám elé, és milyen rohadt kevésbe kerül. :)
Nekem az egész válogatása téma sántít, főleg BARF-éknál.
Etessük hússal mert az a természetes, de azért hagyjuk hagy döntse el maga mit eszik meg.
Mert az ősei is csak úgy nekiálltak válogatni, ugye?
Farkaskoma gondol egyet: "Áh, most nincs kedvem szarvashoz, eszek egy nyulat...." és csak úgy előkap egyet a bokorból.
Nem, nem. Örülnek, ha ételhez jutnak, nemigen van lehetőségük a válogatásra, a drága gazdik néha ezt elfelejtik, viszont a kutyák tisztában vannak vele. Csak épp azzal is tisztában vannak, hogyan éljenek vissza a gazdi engedékenységével.
20.: én az a 77%-os vagyok aki próbált mindent, mert brutál válogatós a kutya, közel 1 évig próbálkoztunk Barffal, de azt se ette, most szerencsére már kb. 1 éve találtunk egy olyan tápot amit megeszik.
21.: Nem írtam sehol, hogy Brit tápot kap. És szándékosan nem írom, hogy mit kap, mert azzal újabb vitákat generálok. A másik fele, hogy mutass néhány olyan tudományos szakcikket ami kimutatja, hogy a kutyák daganatos megbetegedése és a tápok között van összefüggés! Én olyat már találtam, ahol a BARF és hiánybetegség között találtak összefüggést.
Én írtam a Britet a 4. válaszolóként többek közt, engem próbált betámadni az összetétellel, csak mellélőtt, mert fogalmam sincs honnan szedte amit leírt, de a miénk teljesen más összetételű.
Viszont ne kanyarodjunk el a témátol ennyire szerintem.
Hát köszönöm a sok kommentet!
Itt is bebizonyosodott,hogy ahány ember annyi féle szokás:)
Azt hiszem ezt a kérdés magam kell kitapasztalnom a kutyusomon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!