Mitől büdös a vemhes kutyám?
Figyelt kérdés
Palotapincsi kutyám van másfèl èves vemhessège vège fele jár ma reggel óta iszónyú büdös odalent. Ez mitől van!? Normális? Köze van a szülèsèhez?#Kutya.büdös.vemhessèg.
2017. máj. 31. 21:09
11/32 A kérdező kommentje:
Lett volna neki parja egy masik pincsi de ez a masik kutya az az előtt való nap beelőzte nem tudtam mit csinálni
2017. máj. 31. 22:03
12/32 anonim válasza:
De! Ivartalanitani. Mikorra van kiirva? Mekora kutya a masik?
13/32 anonim válasza:
Orvos mikor látta? És mikor fogja? Nemi betegségek ellen lett oltva?
14/32 A kérdező kommentje:
A másik kutya málta selyem keverèk akkora mint az enyèm. Június elejère várjuk ugy lett kiszamolva. Mozognak a kutyák megnèztem az anya nyugodt eszik iszik rendesen.
2017. máj. 31. 22:34
15/32 anonim válasza:
"Lett volna neki parja egy masik pincsi"
Aha, akkor tènyleg szaporítani akartál...
16/32 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem erről van szó! Amugy egyèbkènt sincs sok közöd hozzá. Szerettem volna neki kiskutyát mivel magányos volt.
2017. máj. 31. 22:39
17/32 anonim válasza:
A mérettel nincs baj. Azért vidd el holnap a dokihoz.
18/32 anonim válasza:
Attol még nem kell fialtatni! A kutyám magányos volt befogadtunk még egyet.
19/32 A kérdező kommentje:
Az egy dolog hogy te befogadsz egy másikat. Amugy a kutyának èlete során legalább egyszer fialni kell mert abba is belehalhat.
2017. máj. 31. 22:54
20/32 anonim válasza:
Egyszer fialni kell :D hahahaaaa kimondta ezt a baromságot??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!