Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sos a kutyámnak meleg az orra?!

Sos a kutyámnak meleg az orra?!

Figyelt kérdés
Lázas vajon? Most sétált 1,5 órát, meleg de nedves.
2017. máj. 30. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem az orrán kell mérni a kutya hőmérsékletét! Jó, hogy meleg, meleg van, melege van...
2017. máj. 30. 20:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Melegek a mancsai is. Én úgy tudom ott hűti magát.
2017. máj. 30. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
És meddig fog még lihegni? Ráraktunk egy vizes türcsit, meg a fejére egy vizes zsepit, de csak egy kicsit jobb
2017. máj. 30. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Mivel meleg van, a kutya lihegéssel hűti magát. Hagyd hűvös helyen és le fog hűlni. A lihegés meg természetes amíg meleg van.
2017. máj. 30. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne pánikolj, meleg időben nem para ha meleg az orra/tappancsa.

Akkor kell aggódni ha nem hajlandó inni.

Ne vidd dél körül sétálni, ha meleg van akkor igyekezz árnyékos helyet választani, mindig legyen friss, tiszta víz előtte, és legyen egy hűvös, árnyékos hely ahol hűsölhet.

Ha szereti és kertes házban laktok akkor játszhattok a slaggal :)

A fürdetés (sampon nélkül, csak vízzel) is jó, ha nincs kertetek akkor egy nedves ronggyal/szivaccsal benedvesítheted a bundáját

2017. máj. 30. 21:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Miután beletekertük vizes törölközőbe fél órára és a fejére is vizes zsepit raktam egy idő után abbahagyta. Napközben a lakásban van, itt pedig mindig 22-25 fok van, nincs melege. Kinnt is van árnyék (majdnem csak az van) de inkább napozik. @ltalában egy tóhoz megyünk sétálni.
2017. máj. 31. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!