Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Acana, orijen, josera, brit...

Acana, orijen, josera, brit premium, pro plan, platinum vagy barf?

Figyelt kérdés
Szerintetek mivel etessem a kutyáimat? Egy tacsi 3s egy csivava kutyusrol lenne szó.

2017. máj. 29. 22:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért. Késő van😂😂
2017. máj. 29. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Barf etetést sokan dicsérik biztos jó is,viszont nem olcsó mulatság és macerás is szóval én inkább száraztápot részesítem előnyben egy Acana vagy Orijen igen jó minőségű tápok.
2017. máj. 29. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Részemről sorrend :

1. Barf

2. Orijen

3. Acana

4. Taste of the Wilds

5. Brit Care

Mást nem adném a kutyámnak. A barf nem drágább nekünk a minőségi tápnál, sőt olcsóbban kijövünk, pedig nemcsak csirkét eszik a kutya. Egyáltalán nem macerás, csak egyszer rá kell szánni a módszer elolvasását, valamint havi pár óra porciózás. Nekem ennyit megér, hogy a kutyám láthatóan szebb és egészségesebb. Még az Orijentől sem volt ilyen. Ízlik is neki, amit eszik. Igenis van ízlése egy kutyának is. Látom mit eszik szívesebben. Nem a táp volt az. Abban mellesleg mindenféle adalékanyag van. Színező, tartósító, ízfokozó és a húst el sem merem képzelni honnan van. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy mit keres kukorica és burgonya a legtöbben. Ezeket a kutya nem tudja rendesen megemészteni.

2017. máj. 29. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Brit premium gagyi (csupa gabona), Josera, Pro plan is gagyi (csupa gabona, ráadásul borzasztóan túlárazott).

Acana jó, de annyi pénzért már vehetsz neki színhúst is.

Platinum jó, de túlárazott. Orijen meg aranyárban van, annyiból már vígan vehetsz színhúst. Brit care-t említették, na az nem rossz és korrekt az ára is.

Azért a kutya etetése nem atomfizika, ha kicsit utána néz az ember, hogy mit ehet és mit nem ehet a kutya és ésszel csinálja, akkor sokkal jobban jársz barffal vagy akár külön főzőcskézéssel is, mint a tápokkal. Egyik kutyámnak betegsége miatt sok-sok évig külön főztem, csirke-rizs-zöldség kombót kapott, néha gyümölcsöt, remek kondiban volt, hosszú kort élt meg.

Egy tacskó és egy csivava nem eszik sokat, szóval ha tápozni kezdesz, én Acanát javasolnék vagy Brit caret.

2017. máj. 30. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én személy szerint, most fogok átállni a barfra mert elegem volt a hiper szuper tápokból, a kutyám emésztése egyiket se bírta, rengeteget kakilt szinte mindegyiktől, és gyakran volt hasmenése, még az acanától is.Most jelenleg főzök neki mert beteg, de ahogy meggyógyult kezdjük is a nyers etetést.Legalább tudom mit fog enni.
2017. máj. 30. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:
csakis platinum tápot adok a kutyusomnak, minden benne van!
2017. júl. 19. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!