Az utcan mit csinaljak. Ha a kutyamnak hasmenese van?
Figyelt kérdés
ugy ertem tudom hogy fel kell szedni de amikor olyan hig akkor mit lehet tenni?multkor igy jartam de nem tudtam mivel felszedni.2017. máj. 29. 21:57
1/8 anonim válasza:
Ha tényleg olyan híg mintha leves lenne akkor vagy hagyd ott, vagy vigyél magaddal egy kis vizet és leöntöd.
2/8 anonim válasza:
Ilyenkor nagyon semmit sem tehetsz. Ha van nálad víz, öntsd le. Kutyasuliban mi tartunk erre homokot. De ha nincs semmi, akkor emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ez a kivételes eset, amikor nem lehet mit tenni.
3/8 anonim válasza:
Én pici kora óta úgy szoktattam a kutyám, hogy amikor forog és lekuporodik kakilni, odateszek egy újságot és arra pottyant.
Mindig vannak akik megcsodálják a "produkciót" pedig olyan egyszerű és a kutyát nem is zavarja.
Utána nem kell markolásznom a meleg kakát, hanem csak összecsomagolom és beleteszem a nejlonba, aztán otthon a kapu alatt irány a kuka.
Nagyobb baj, hogy mitől ilyen folyós a kutyád széklete?
Mert ez lehet komoly bélgyulladás, bélhurut, máj és epe betegség és millió más.
Állatorvosnál voltál már?
4/8 anonim válasza:
Ilyenkor tényleg újságpapírt kell tenni a feneke alá.
Vagy újságpapírral felszeded a nagyját, a többit meg papírtörlővel (jó sokat tépj :D ), bezacskózod és kidobod.
5/8 anonim válasza:
Felszeded a nagyját a többire homokot vagy földet szórsz.
6/8 anonim válasza:
fű közül lehetetlen a fosit felszedni én ott hagyom max ha van vmi föld pl vakond túrás akkor szórók rá egy kicsit. De alapjáraton ezzel nem lehet mit kezdeni.
7/8 anonim válasza:
Ha meg betonra megy az gáz,akkor mindenképpen kell rá vmi föld és úgy felszedni.
8/8 A kérdező kommentje:
itt ahol lakom a kornyeken nincs fuves terulet,nehany kisebb fa van csak.meg sok turista van erre.eleg idegesito hogy nem tudom zold reszre vinni.par kilometerre innen mar van olyan hely
2017. máj. 30. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!