Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Budapesten hol tudok ilyen...

Budapesten hol tudok ilyen kis aranyos chihuahua (csivavát) venni?

Figyelt kérdés

Menhelyeken vannak ilyenek ???

Mennyibe kerülnek ??

Budapesten hol vannak menhelyek???

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 17. 15:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem így van..

volt egy Labradorom..

csak meghalt..

és azzal nyílván több baj van mint egy ilyen kis kutyával.

úúgyhogy ne ítélj el csak egy kérdés megfogalmazása alapján...

én igenis szeretem a kutyákat és tudom hogy,hogy kell velük bánni !!!

2010. máj. 17. 20:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor jó, de ez a kérdés nagyon hirtelen felindulásnak tűnt, és hirtelen felindulásból sosem szabad kutyát magadhoz venni.

Azt meg ne gondold, hogy kevesebb a gond velük, ő sokkal kevésbé simulékony, mint egy Labrador, ráadásul sokan nagyon mellényúlnak, mert azt gondolják, hogy egy ilyen kiskutyát nem kell annyira megnevelni, hizsen mivel kicsi nagy bajt nem tud csinálni, meg ha valami nem tetszik, majd odébb teszed egy mozdulattal. Nagyon sokan esnek abba hibába, hogy kiskutyákat nem kell megnevelni, és épp ezért szörnyen nehéz a dolgunk nekünk nagy kutyásoknak. Én pl épp ezzel küzdök, hogy megtanítsam a kutyámnak figyelmen kívül hagyni a örjöngő pincsiket, meg az ölből támadó csivavákat (pont most találkoztunk eggyel). PEdig ugye teljesen jogos, hogy ilyen esetben visszaszóljon, hiszen nyilván rangban alatta áll egy ilyen kis törpe, jó, hogy szíve szerint megmutatná neki hol a helye.

De ne haragudj, nem akartam belebeszélni a dolgodba, vegyél nyugodtan csivit, csak kérlek nevelj belőle a földön négy lábon közlekedő kutyaként viselkedő okos kutyát :)

2010. máj. 17. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:

itt nézz körül:

[link]

2010. máj. 18. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!