Kisállat biztosítás tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Több biztosítónál is olvastam, hogy van kisállat biztosításuk, ami betegség esetén téríti az orvosi költségeket. Olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik kötöttek kedvencükre ilyet, és ez a gyakorlatban, hogy néz ki.
A válaszokat erőre is köszönöm.
2017. máj. 27. 19:20
1/2 anonim válasza:
Én Speedykémre, a palotapincsimre, 1080,- ot fizetek havonta, az Aegonnál. ez 10 ezer fölött fizet minden állatorvosi beavatkozást. Így kifizette az ivartalanítást, és a lágyéksérv operációját, ami 34 ezer ft-ba került. 1 hét múlva meg is jött a pénz.
2/2 anonim válasza:
Nekem a Generalinál van a lakásbiztosítás kiegészítőjeként. A közepest választottam. Egyszeri 50 ezerig fizet. Évente 200 ezer a plafon. 10 ezer alatt nem fizet, viszont 10 ezer 1 forintnál már kifizeti az összes összeget. Nemrég sajnos volt orvosi ellátása a kutyámnak. Elküldtem neten az oltásit, az orvosi számlát, kezelés leírását délelőtt és délután a számlámon volt a teljes összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!