B vitamin adása kutyának?
Figyelt kérdés
Epilepsziás a kutyánk,jelenleg az orvos nem tud írni neki gyógyszert,volt neki tegnap egy hosszú rohama. korábban szedett gyógyszert,orvos leállította teszt jelleggel. itthon most jelenleg csak b vitamin komplexem van. de csak b1 vitamint szokták ajánlani ilyen esetben.
ilyenem van itthon,szerintetek adjak neki egyet?
2017. máj. 27. 10:42
11/16 anonim válasza:
" TUDNIVALÓK A VITAMIN B KOMPLEX BIOEXTRA LÁGY KAPSZULA SZEDÉSE ELŐTT
Ne alkalmazza a készítményt
- ha allergiés (túlérzékeny) a Vitamin B komplex Bioextra lágy kapszula bármely összetevőjére (pl. B1 vitraminnal szemben - ami e készítményben tiamin-nitrát formájában van jelen)."
Amúgy a Milgamma jobb összetételű, jobb az idegrendszerre.
12/16 anonim válasza:
13/16 A kérdező kommentje:
köszi,pedig rá is kerestem azokra az idegen szavakra...nem tudom hogy sikerült nem megtalálnom(mér nem lehet odaírni mindig hogy melyik milyen B vitamin,de ezt több helyen is eljátszák...leírják hogy B6 vitamin másikat meg idegen szóval aztán meg újra B12 meg ilyenek...:/.Hát most jelenleg ilyenem van itthon,ezt adtam neki...több mint a semmi.
2017. máj. 28. 11:01
14/16 A kérdező kommentje:
az hogy tiamin formában vagy nem az nem tudom,hogy mit jelent
2017. máj. 28. 11:02
15/16 anonim válasza:
Belinkeltem a 12-es hsz-emben a tiamint.
Amúgy B1 vitamin egyik formája. Nincs vele semmi baj.
16/16 A kérdező kommentje:
ja,bocs nem olvastam még el,majd megteszem...a lényeg hogy jó a tiamin B1 is. Köszi a segítséget. Remélem azért valamit használ tényleg
2017. máj. 28. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!