A ti kutyátoknak is ilyen rossz a látása, főleg sötétben?
Tudom, hogy sokkal rosszabbul látnak mint mi; mármint, hogy az éleslátásuk rosszabb, de a mozgást jobban látják mint mi.
De az én kutyám pl. messziről még egy bokorról vagy bőröndről is azt hiszi, hogy egy másik kutya az.
Volt hogy a túloldali járdán sétáló emberek lábáról hitte azt, hogy kutya.
Ez mennyire normális? Az ilyen incidensek általában este történnek vele.
Nekünk olyan kutyáink vannak,ha félhosszú hajam felrakom,vagy csak ne ugyanabban a ruhadarabban lépjek be a kapun,úgy meg ugatnak,hogy csak nézek,nehogy belém marjonak. Féllábszárig érnek. Csak füttyszóra hajlamosak abbahagyni,külömben be nem engednek. Annyira hamisak-e? Nem látnak-e? Vagy én se tudom. De nagyon hűségesek. A hallásuk kitűnő. Két utcával arrébb apám ha gyújtja a traktort,anya és lánya kutyák ketlábon majd lekaparják az ajtóról a festéket,jeleznek.
Ha párom elment a szüleimhez,volt hogy a kisebb kibújt a kapu alatt,kintről ugatott befelé rimánkodva. Mamám kinyitta a kaput,hogy beengedje,ott volt az anya meg az apa kutya a lábánál,nemhogy bejött volna,hanem mind a hároman elviharzottak a szüleim házához. Mama mire csak egyet pislantott,a kutyáknak hűlt helyük volt az utcasarkon.150méterrel arrébb. Ott anyámnál könyörgik be magukat. Úgy kell őket hazakísérni. Pedig semmi más vezényszora nem tanitottam őket csak a füttyre,mert mikor pajzsmirigyre operáltak még a hangom is csődöt mondott 2 hónapig,hogy rájuk szóltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!