Sos a kutyám penészes sültkrumplit evett!?
Szerintem is állatorvos.
"A s.krumpli múlt hét csütörtöki, kinnt maradt a spájzban."
Valamint lehetnétek kicsit igényesebb család is.
" A penészes ételek tremorgén mikotoxinokat tartalmaznak, melyek néhány napig tartó rohamokat és remegést okozhatnak. Ha a kutya kisebb mennyiséget evett belőlük, megúszhatja gyomorfájdalmakkal, de ha bármiféle remegést tapasztalunk, orvoshoz kell vinni."
Forrás: [link]
# 3-as, az ilyen véleményt miért nem bírod magadban tartani? Szerinted az ítélkezéssel olyan k urva sokat segítettél?
"# 3-as, az ilyen véleményt miért nem bírod magadban tartani? Szerinted az ítélkezéssel olyan k urva sokat segítettél?"
Az ő érdekükben nem. Jöhetnek rá a patkányok és a penész baromira nem egészséges. Az ilyesmire nagyon nem egészséges rászokni, főleg ha van kisgyerek is a családban. Nem érdekel a pampogásod, engem csak a lehetséges gyerekek egészsége érdekel, mert nem tudom vannak-e. A kutyáé is, mert rá is veszélyes környezet, mint láttuk. 1 hétig tárolni a rohadt, penészes maradékot igenis igénytelenség.
Az ő érdekükben? Ugyan... Egyszerűen csak állati könnyű más feje felett pálcát törni.
Biztosan veled is fordult már elő, hogy valamit elfelejtettél, ez nem válik szokássá.
Ne rúgjunk már bele a segítséget kérő emberekbe!
jézus mit sipákoltok itt ennyit.
max fosik egyet aztán jól van
3. válaszolónak üzenem hogy képzeld el nálam otthon meg valamikor megpenészesedik az uborka a hűtőben. Akkor én is igénytelen vagyok? :D :D :D Atya ég.
Kérdező te meg hívd fel az állatorvost, azzal nem vesztesz semmit, legalább megnyugszol :)
A műanyag zsákból nem hiányzik abból nem ehetett?
Az még rosszabb volna mint egy kis penészes kaja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!