Jófogáson láttam Yorkshire terrier hirdetést, ezen eltudtok igazodni?
Kennel névvel hirdet 45ezer ftért darabját a kicsiknek,De 6 hetesek!
Tk nélkül oltás s féreghajtással szamlaval adja a kicsiket!
Mindig vannak nála kis Yorki mert kb havonta tesz fel új kicsiket!
Egy másik az is kennel névvel rendelkezik,rendelkezik már 80ért ad egy kicsit 6 hetesen tk nélkül!
Most akkor kennel névvel rendelkező szaporítok?
Egy laikus nem tudja eldönteni!
Igen, szaporítók, méghozzá a legrosszabb fajtából :( Ilyen helyről nem szabad kutyát venni.
Érdekelne, mik a kennelnevek. Az is lehet, hogy kamu.
A TK nem opció!!!!
A TK KÖTELEZŐ!!!! Tehát a tenyésztő ahogy megszülettek a kicsik, AZONNAL törzskönyvezteti őket, ami kb 5000 Ft/db. SZóval oltári kamu, hogy ha törzskönyvel kéred, akkor sokkal drágább. Ilyen nincs. Törzskönyv nélkül csak szaporítók árulnak kölyköt!
A kennelnév meg csak kitalált, hogy igazibbnak tűnjön.
De egy tenyésztő 8 hét alatt nem ad ki kölyköt, és nem csak számlát, hanem SZERZŐdést is ír! És a törzskönyv automatikus.
Ő volna az gondolom
A kennel név kitalált és nem csak kutyát de macskát is szaporítanak folyamatosan. Mivel a facebook profilját nem linkelhetem be (szabályba ütközik) így rábízom mindenkire, hogy keresse meg. Ott látható minden.
"Ajándék kis ruhával ! Fajtatiszta ,törzskönyves szülőktől ,alkalmi áron , eladó, 6 hetes , mini méretű yorki kisfiú !"
Ez kicsapta nálam a biztosítékot ! A "6 hetes yorki kisfiúnak" még minimum 2 hétig az anyja mellett lenne a helye. Mini méretűnek pedig nem is szabad léteznie. Kis ruha no comment. Nem vagyok face-n, de mindjárt regisztrálok és elküldöm az anyjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!