Hatalmas "szakértő" nyilván, az elfoglaltaknak, akik hajnaltól éjszakáig dolgoznak, a Huskyt és a Malamutot ajánlgatja az észlény. Munkakutyának egész napos bezártságot, mondjuk ha valaki nincsen gyakorlatilag otthon, annak max a plüss, de hogy pont ezt a két szánhúzót bírta felsorolni az vicc kategória. nyilván a mozgás sem hiányozna nekik. A másik kedvenc ötletem tőle, hogy a meglévő unatkozó kutya mellé szerezzen be az ember egy társat. Persze, legyen akkor két unatkozó, elhanyagolt kutya, mekkora díjnyeretes javaslat, a cikkíró egy páratlan géniusz lehet! Az index dívány rovatában értékelhető és komolyan vehető cikk még nem nagyon jelent meg, kábé annyira hiteles forrás mint a fókusz, feltéve, hogy van még olyan, kiköttettem a kábelt 3 éve.
2017. máj. 24. 13:44
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, nàlam is a husky verte ki a biztosítékot.
2017. máj. 24. 14:22
4/6 anonim válasza:
Nálam is. Rengeteg fizikai fárasztást igényelnek, szóval, pont nem elfoglaltaknak való kutya.
Volt már egy hasonló cikk ezen az oldalon, Mennyibe kerül egy kutya munkacímmel (a pontos címet nem tudom). Maradjunk annyiban, hogy egy ekkora olvasottságú online lapnak illene hiteles tájékoztatást adnia, vagy legalább egy szakértővel cikket készítenie.
2017. máj. 24. 15:28
5/6 anonim válasza:
"És ki ne hallott volna már harci kutya tulajdonost, amint azt bizonygatja, hogy a kutyája annyira fegyelmezett, hogy elő nem fordulhat, hogy valamelyik családtag ellen forduljon. Kivéve, amikor a falkavezér gazda éppen nincs ott, a négykézlábazó kisgyerek pedig azzal akar szórakozni, hogy a kutya fülét huzigálja."
Pitem van, ennél tovább nem vagyok hajlandó olvasni a cikket.
Hát igaz, hogy a net minden sz.rral tele van.
2017. máj. 24. 15:29
6/6 anonim válasza:
A "cikk" vedelmeben irom, hogy meg maga az iro is megkerdojelezi egy egy allitas valosag tartalmat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!